Hoe werkt de CyberEye Mobile Cam?
De CyberEye Mobile Cam is uitermate geschikt voor de beveiliging van taxichauffeurs. De camera, niet groter dan een munststuk, kan eenvoudig voorin het voertuig gemonteerd worden en op die manier kunnen passagiers zowel voorin als achterin in de gaten worden gehouden.

De camera kan op meerdere manieren geactiveerd worden. Als de camera geactiveerd is via de afstands- bediening, zal er een opname gemaakt worden zodra er een passagier instapt. Deze opnamen worden in het statische (chip)geheugen van de CyberEye opgeslagen. Daarnaast kan de chauffeur via zijn afstandsbediening de camera activeren. Tenslotte is het mogelijk via een voetpedaal ongemerkt opnamen te maken wanneer de chauffeur wordt beroofd of aangevallen.
De camera registreert tevens de tijd en datum voor latere bewijslast. Omdat het geheel zeer klein is zal de passagier deze camera niet gauw opmerken. Ook in het donker werkt de CyberEye Mobile Cam, omdat het voorzien is van infrarood-sensoren.
Nadat een serie van 32 opnamen is gemaakt, kan de camera met een kabel eenvoudig de beelden via een televisie of monitor uitlezen.

De CyberEye Mobile Cam is tevens een extra sensor voor de CyberEye centrale processor. Door middel van een radiosignaal wordt de CyberEye geactiveerd en belt deze het alarm door. In dit geval functioneert de camera als een anti-autodiefstal installatie. Reikwijdte beperkt tot 30 m (voor meer informatie over CyberEye centrale processor kunt u contact opnemen met BriteSite).

CyberEye Mobile Cam in het kort:

» Automatische opname start bij signalering passagier
» Slaat opnamen automatisch op in geheugen
» Werkt ook in het donker d.m.v. infrarood-sensoren
» Neemt tijd en datum op bij beelden
» Kan ook als videocamera functioneren
» Rechtstreeks aan te sluiten op video en TV
» Opnamen kunnen via het bijgeleverde voetpedaal of afstandsbediening
gestart worden
» Tijdsinterval opnamen instelbaar (1-60 sec.)
» Door middel van afstandsbediening opnamen checken en verwijderen
» Met een radiosignaal waarschuwt CyberEye Mobile Cam de CyberEye
centrale processor
» Extra aan te sluiten draadloze sirene (optioneel)
Bestellen
U kunt de Mobile Cam bestellen door het bestelformulier te downloaden, in te vullen en ondertekend naar ons te faxen of per post te versturen.

Het bestelformulier is voorzien van betalingsgegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u de bestelling toe.


Prijs Mobile Cam
Euro 405,-


(Prijzen zijn excl. BTW en inclusief verzendkosten)

Copyright © 2002 BriteSite B.V.