Dealer informatie


Verkoop Home


Dealer informatie

Het Product: CYBEREYE

Nieuw in Nederland

CYBEREYE, een draadloos alarmsysteem, nieuw op de Nederlandse markt, wordt exclusief door BriteSite uit Zuid-Korea geïmporteerd.

Het unieke van CYBEREYE is de combinatie van alarmfuncties (max. 70 sensoren) met ingebouwde telefooncentrale en de mogelijkheid tot mondelinge tweeweg-communicatie tussen centrale en ontvanger. Draadloos kunnen worden aangesloten: bewegingsmelders, deur/raamsensoren, een sirene, rook- en brandmelders, waarschuwingsflitsers en videocamera's.

CYBEREYE is op afstand bedienbaar en kan ook via de telefoon in- en uitgeschakeld worden. Daarnaast is een budgetversie beschikbaar, dit is de CYBEREYE-ECO.
De CYBEREYE-IMAGE is een videocamera-bewakingssysteem dat naar wens gekoppeld kan worden aan de CYBEREYE. Dit systeem is er in twee uitvoeringen: één voor woningen en één voor auto's. Het laatstgenoemde systeem is ideaal voor het bestrijden van geweld in taxi's.

Dit zijn in het kort de producten van CYBEREYE. Uitgebreide productinformatie is elders op deze site te vinden (zie werking, eigenschappen, installatie, specificaties).
Copyright © 2002 BriteSite B.V.