Hoe werkt de CyberEye-Eco?
De CyberEye-ECO is een eenvoudiger versie van de CyberEye, met behoud van de essentiële functies, doch zonder uitbreidingsmogelijkheden met extra draadloze sensoren (1 deursensor met kabel als optie extra leverbaar).

Zodra CyberEye-ECO een inbreker of brand detecteert, belt deze automatisch zes vooraf door uzelf geprogrammeerde telefoonnummers. Door middel van een tevens vooraf door u ingesproken boodschap (bijvoorbeeld: “Inbraak op Molenweg 13, Amersfoort” of “Brandalarm op Rivierenstraat 15, Arnhem”) wordt u zelf via uw mobiele telefoon of een kennis of familielid gewaarschuwd. Ook kunt u hierin het politie-alarmnummer programmeren.

Bij inbraak hoort u wat er in huis gebeurt en indien u dit wenst kunt u de inbreker informeren dat de politie is gewaarschuwd. Dit kan omdat in de CyberEye-ECO ook een luidspreker is ingebouwd.

Volgens de statistieken blijft een inbreker slechts enkele minuten in uw huis. Een alarmsysteem dat via een alarmcentrale werkt heeft vele minuten nodig om te reageren. Laat deze kostbare minuten niet verloren gaan! Reageer zelf en wel binnen enkele seconden.

Bespaar vele honderden Euro’s door het installeren van uw eigen inbraak- en brandalarmsysteem zonder maandelijkse kosten voor een alarmcentrale.
Bestellen
U kunt de CyberEye-Eco bestellen door het bestelformulier te downloaden, in te vullen en ondertekend naar ons te faxen of per post te versturen.

Het bestelformulier is voorzien van betalingsgegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u de bestelling toe.


Prijs CyberEye-Eco
Euro 165,-

Prijs Deursensor (met kabel) Euro 13,-


(Prijzen zijn excl. BTW en inclusief verzendkosten)
Copyright © 2002 BriteSite B.V.