Hoe werkt de CyberEye?
CyberEye belt zeven vooraf door u opgegeven nummers (telefoon, mobiel of pager), zodra het een indringer of het beginstadium van een brand detecteert, en informeert u over de stand van zaken door drie boodschappen (Indringer, Brand, Noodgeval) met uw eigen stem.

Door middel van een tevens vooraf door u ingesproken boodschap (bijvoorbeeld: “Inbraak op Molenweg 13, Amersfoort” of “Brandalarm op Rivierenstraat 15, Arnhem”) wordt u zelf via uw mobiele telefoon of een kennis of familielid gewaarschuwd.
Ook kunt u hierin het politie-alarmnummer programmeren.
Bij inbraak hoort u wat er in huis gebeurt en indien u dit wenst kunt u de inbreker informeren dat de politie is gewaarschuwd. Dit kan omdat in de CyberEye ook een luidspreker is ingebouwd.

Volgens de statistieken blijft een inbreker slechts enkele minuten in uw huis. Een alarmsysteem dat via een alarmcentrale werkt heeft vele minuten nodig om te reageren. Laat deze kostbare minuten niet verloren gaan! Reageer zelf en wel binnen enkele seconden.

Bespaar vele honderden Euro’s door het installeren van uw eigen inbraak- en brandalarmsysteem zonder maandelijkse kosten voor een alarmcentrale.

Tevens kunt u de geluiden in de omgeving van de CyberEye beluisteren via de ingebouwde microfoon. Wanneer u er zeker van bent dat er een indringer is, kunt u hem wegjagen met uw stem via de ingebouwde luidspreker.


CyberEye Uitbreidingsmogelijkheden

Opties:

Draadloze sensor:
80 mm (l) x 65 mm (b) x 58 mm (h)
Draadloze sirene:
80 mm (l) x 45 mm (b) x 55 mm (h), 105 decibel
Draadloze deur/raamsensor:
100 mm (l) x 15 mm (b) x 30 mm (h)
Digitale Camera (CyberEye IMAGE):
80 mm (l) x 65 mm (b) x 58 mm (h), (EIA: 42 / CCIR: 32 opnamen)
Bestellen
U kunt de CyberEye bestellen door het bestelformulier te downloaden, in te vullen en ondertekend naar ons te faxen of per post te versturen.

Het bestelformulier is voorzien van betalingsgegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u de bestelling toe.


Prijs CyberEye
Euro 423,-


(Prijzen zijn excl. BTW en inclusief verzendkosten)
Copyright © 2002 BriteSite B.V.